Direktlänk till inlägg 16 april 2010

16 april

Av Ulla-Britt - 16 april 2010 15:21

I dag var jag inte så pigg som jag hoppas på det var väl för att det blev sent hos mamma i går. Men nu har jag hjälpt henne med deklarationen och räkningar det är skönt att ha det gjort.


Fick för mig att jag skulle kolla garderoben och det kändes lite trist.

Många av mina favoriter börjar se slitna ut så nu måste jag nog titta efter något nytt.Jag måste ju köpa något nytt först innan jag kan kasta något gamalt.

Förr tyckte jag att det var lätt att hitta något nytt men nu är det svårare för storlekarna är annorlunda och det varierar från märke till märke.

Jag vill också köpa ett par nya byxor som är mjuka i tyget och ljusa i färgen men det fanns inget nytt på den fronten för jag tittade lite i går som hastigast.

Det var mest jeans och det har jag redan.

Tror att jag ska gå ut i morgon för Håkan jobbar då och har jag tid att titta.


Må så gott mina vänner    

 
ANNONS
 
Karin

Karin

18 april 2010 16:24

Hoppas att du hittade lite vårnytt till din garderob!
Kram Karin

http://pixelmojan.se

 
Daniel

Daniel

19 april 2010 20:22

Hej Ulla-Britt! Nu är du välkommen in på min blogg och se vad jag har för några blommor i min trädgård.
Just nu tar jag en liten paus här med TV:e tittande då vi ser på ishockey.
Idag har vi haft strålande solsken här så jag har varit ute på altanen och njutit.
Ha en bra måndagkväll!
Hälsningar Bittan

http://britt-marie.bloggplatsen.se

 
Annette

Annette

20 april 2010 09:15

Hej Ulla-Britt.
Hoppas du hittar nåt du gillar, inte alltid så lätt, jag vet.
Ha en fin vecka, sol eller ej, det är ju april;)
Kram,
Annette

http://annetteathome.se

 
Marina

Marina

24 april 2010 09:52

Hej
Tittar in hos din vackra hemsida och så mycket fint innehåll du har. Hur länge har du hhaft den? Jag måste erkänna att jag har inte hunnit läsa allt här ännu. Det som jag har sett är jättefint. Vad använder du för kamera?

Titta in hos mig och skriv i min fungerande gästbok så har jag tusen miljoner lättare att hitta hit igen bland tusenmiljoner hemsidor redan finns på nätet, internet. Du ha en av de finare hemsidorna här tycker jag. Därför vill jag återkomma om det går bra.

Passar på att önska dig en trevlig helg.
Du är varmt välkommen.
Ha en bra dag.

Min hemsideadress är
http://hem.passagen.se/yamahatjej/

Mycket snälla vänliga kamratliga hälsningar från västkusten

http://hem.passagen.se/yamahatjej

 
Marin

Marin

30 april 2010 15:33

Hej

Tusen miljoner tack underbara snälla du för dina trevliga fina ord i mkin gästbok. Du är värdefull och betyder mycket för mig.

jag ville fråga om en sak.
Skulle du inte kunna ha en gästbok bland dina länkar. Jag har sett några som har det på sina bloggar. Hör av dig igen i min gästbok och du är så varmt välkommen tillbaks.

Ha en jättetrevlig valborg.
Kram

http://hem.passagen.se/yamahatjej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulla-Britt - 30 april 2010 15:27

I dag har vi haft fint väder med sol men det ska bli sämre till kvällen har dom sagt I år har jag inte tagit fram trädgårsmöblerna till sista April som jag brukar. Det är ca 14 dagar senare med allt i år så jag väntar lite med det tills värmen ko...

Av Ulla-Britt - 13 april 2010 20:11

Det har varit en hel del pyssel till mina barnbarn igen. Barnen hade lov i förra veckan och då fick Oskar komma och sova över i två dagar.Då passade vi på att göra  ett gosedjur som vi sett på en garnsida. Den som var på bilden var virkad men jag...

Av Ulla-Britt - 5 april 2010 11:01

Nu är det sista dagen av påsken och det känns bra. Det har varit mycket trevligt med god mat och härliga människor att umgås med. Vädret har blivit vintrigt igen det snöar för fullt hos oss. Men jag tror det kommer att smälta bort ganska fort i...

Av Ulla-Britt - 1 april 2010 16:07


Här går det undan det är redan 1 april. Mycket har hänt sedan jag sist skrev Nu har jag varit till ögonläkaren. Hon var mycket bra och berättade hur det var med mina ögon.Först sa hon att jag var väldigt torr igen och det var bara att börja smö...

Av Ulla-Britt - 19 mars 2010 11:22


Här går tiden fort för jag har haft min dotter och barnbarn som sovit över i två dagar nu. Vi passade på att pyssla lite påskkycklingar. Här är några alster som jag gjort för att hänga i påskriset eller stå på bortet.     Dom är stickade i ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se